
مخارج و درآمدتان را کنترل کنید تا تصویر دقیقی از موقعیت اقتصادیتان داشته باشید. فاکتورها را نگه دارید و مخارج را بلافاصله در دفتر بنویسید. جمع هزینهی ماهانهی قبضها را هم به بودجهبندیتان اضافه کنید. همیشه مخارج ماهانه و مقدار پول خود را یادداشت کنید تا بتوانید صورتی کلی از اقلامی که بابتشان هزینه میکنید داشته باشید و میزان هزینهها را بدانید.
از سبد مصرفی خانوار اطلاع داشته و طبق برنامه زمانی و اولویتها هزینه کنید تا از مخارج زائد و غیرضروری اجتناب کرده باشید.
شما با دستهبندی هزینهها جاهای هدررفت سرمایه و حتی نابجاخرجکردن را کشف میکنید. هزینههای خانوار شامل:1- مصارف خوراکی 2- پوشاکی 3- بهداشتی 4- درمانی 5- انرژی 6-آموزشی 7-فرهنگی 8-تفریحی 9-خدمات نگهداری و تعمیر 10-تزئینی و تجملی است.احتمالا پس از گروهبندی مخارج متوجه میشوید بعضی از گروهها هزینهی بسیار زیادی مصرف میکنند،آنها را دقیقتر بررسی کنید تا مخارج غیر ضروری را بیابید و پول بیشتری پسانداز کنید.
برای اینکه کمتر خرج کنید لحظهای تصمیم نگیرید، هنگامی که در منزل هستید با آرامش لیست خریدتان را بنویسید.
قبل از خرید از چند مغازه دیدن کنید، قیمت تقریبی جنسهای مدنظرتان را یادداشت کنید، بدون اینکه چیزی بخرید به خانه برگردید و در آرامش کالای مورد نظر خود را انتخاب کنید. اگر بدانید دقیقا چه چیزی میخواهید بخرید، کمتر در مغازه میمانید و پول کمتری خرج میکنید.
چگونه با قانون جذب ثروتمند شویم؟
اگر برایتان مقدور است زودتر از خانه بیرون رفته و از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید تا هزینههای نگهداری ماشین و مخارج سنگین ایابوذهاب به شما فشار نیاورد.
بعضی از مواد غذایی انرژی بیهوده دارند؛ مانند انواع شیرینی و نوشابه که هزینه سنگینی را به خانواده تحمیل میکنند؛ پس در خرید آنها با احتیاط رفتار کرده و برایشان هزینه نکنید.
مقاله مرتبط : علم ثروت چیست؟ - قانون جذب ثروت
مشاهده لینک pdf مقاله: چگونه پولمان راخرج کنیم که هیچوقت بی پول نشویم؟